Chaty a chalupy > Blog

VÝLETY a ZÁŽITKY na www.CS-CHALUPY.cz

Blog 22. února 2021 - Petr Fix, manažer portálu CS-CHALUPY

VÝLETY a ZÁŽITKY na www.CS-CHALUPY.cz

VÝLETY a ZÁŽITKY na www.CS-CHALUPY.cz

VÝLETY a ZÁŽITKY - BEZ PROVIZE na www.CS-CHALUPY.cz

V čem se lišíme od všech Zážitkových a Slevových portálů na trhu?

Jednoduše tím, že u nás na portálu https://vylety-zazitky.cs-chalupy.cz/ neplatí žádnou provizi Provozovatelé zážitkových aktivit ani jejich klienti. Jen u nás jsou uvedeny přímé kontakty na Provozovatele zážitkových aktivit a jen u nás tedy klienti nakupují online za pultové ceny přímo u Provozovatele. Pokud dá Provozovatel Vámi vybrané zážitkové aktivity slevu, tak jí dá přímo Vám a ne nějakému dalšímu zprostředkovateli, tedy zážitkovému nebo slevovému portálu.

UBYTOVÁNÍ - VÝLETY - ZÁŽITKY vše na jednom místě...

Dlouhodobě dosahujeme významně vysoké návštěvnosti našich stránek: Portál www.cs-chalupy.cz (specialista na chaty, chalupy), portál www.cs-ubytovani.cz (navíc apartmány, penziony). Návštěvnost našich portálů je 20.000 uživatelů/den, na našich portálech je sjednáno 500 až 1000 rezervací/den. V nabídce máme více jak 3000 objektů a proto se Provozovatelům zážitkových aktivit vyplatí inzerovat své aktivity u nás. Jsme jediným skutečně fungujícím vyhledávačem výletů a zážitků v okolí námi prezentovaných objektů v České Republice a na Slovensku. Na portálu www.CS-CHALUPY.cz tak vznikla jedinečná platforma s nabídkou tuzemské dovolené pro páry, pro skupiny přátel a pro rodiny s dětmi. V naší nabídce naleznete Komerční zážitkové aktivity (obvykle ty, kde Provozovatel dané zážitkové aktivity vybírá vstupné - zážitkové lety, jízdy, plavby, kurzy apod.) a také NEkomerční aktivity (obvykle konané v přírodě bez nákladů na vstupné - výlety, příroda, koupání, turistické a cyklo trasy, zříceniny, naučné stazky apod.). 

Co je naším cílem? Pracujeme na tom, aby všichni naši klienti, kteří si na našich portálech vyberou dovolenou nebo víkend např. s rodinou, našli také velké množství nápadů a inspirace, co s dětmi ve volném čase v místě jejich pobytu podniknout. I proto u nás najdete zajímavé tipy na výlety do přírody, naučné stezky, cyklotrasy, zábavní parky i sportovně relaxační areály.

zpět

Přidat NOVÝ OBJEKT + Služby a CENÍK Jsme na Facebooku

Máme něco zlepšit?

Napište správci portálu...